Postet nga: fakulteti ekonomik

Dekani i Fakultetit Ekonomik të UP-së jep dorëheqje, thotë se pati ndërhyrje

Dekani i Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Fatos Ukaj ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Këshilli i Fakultetit Ekonomik i propozon Senatit shkarkimin e dekanit, Fatos Ukaj

29 anëtarë të Këshilli të Fakultetit Ekonomik votuan sot pro shkarkimit të dekanit të këtij Fakulteti, Fatos Ukajt.

Shtyhet mbledhja e jashtëzakonshme e Fakultetit Ekonomik

Një mbledhje e jashtëzakonshme e Fakultetit Ekonomik që ishte planifikuar të mbahet në 15:30, ishte ndërruar në 13:30, por kjo filloi pa prezencën e udhëheqësit, dekanin Fatos ...

‘Tensionohet’ Fakulteti Ekonomik, thirret mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit pa dekanin

Një situatë tensionuese është duke mbizotëruar në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Në këtë fakultet, disa anëtarë të Këshillit të Fakultetit nuk ...

Mbeten pezull disa pozita në Fakultetin Ekonomik dhe të Inxhinierisë Mekanike, Senati emëron komisionet vlerësuese

Senati i Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e sotme u detyrua që t'i emërojë dy komisione vlerësuese për trajtimin e tri pozitave të konkursit ...

Inspektorati i Arsimit kërkon anulimin e ritestimit të studentëve të doktoratës

Inspektorati i Arsimit ka kërkuar nga Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” që të anulojë vendimin për ritestim të kandidatëve të doktoratës të Fakultetit Ekonomik dhe ...

Ritestimi i kandidatëve të doktoratës mund ta rrezikojë regjistrimin në SMIAL

Ritestimi i kandidatëve të studentëve të doktoratës së Fakultetit Ekonomik do të mund të rrezikoj regjistrimin e këtyre studentëve në Sistemtin e Meanxhimit të Informatave ...

Senati i UP-së vendosi që të ritestohen kandidatët e doktoratës, përpilon edhe një udhëzues - DOKUMENT

Senati i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e mbajtur më 12 prill ka vendosur që të përsëritet provimi pranues për kandidatët e doktoratës në Fakultetin ...