Postet nga: fadil hoxha

Sindikata e Pavarur e RTK-së: Inspektorati i Punës konstatoi shkelje në rastin e Fadil Hoxhës

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka njoftuar se kanë pranuar vendimin e Inspektoratit të Punës për rastin e degradimit në pozitë të Fadil Hoxhës ...

KMDLNJ reagon ndaj degradimit në pozitë të kryetarit të Sindikatës së Pavarur të RTK-së

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar pas degradimit të kryetarit të Sindikatës së Pavarur të Radiotelevizionit të Kosovës, Fadil Hoxha, ...

Degradimi i Fadil Hoxhës në pozitë - Sindikata e quan vendim hakmarrës, Ahmetxhekaj thotë se nuk kishte ndikim në proces 

Shkumbin Ahmetxhekaj, drejtori i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), e ka degraduar Fadil B. Hoxhën, kryetarin e Sindikatës së Pavarur të RTK-së për 5 shkallë, 9 muaj pasi ...

Sindikata e akuzon drejtorin e RTK-së për kërcënim me masa ndëshkuese, Ahmetxhekaj e mohon

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka thënë se kryetari i saj, Fadil Hoxha, është kërcënuar me masa ndëshkuese nga drejtori i përgjithshë...

Vlerësimin identik në testin me shkrim i tre anëtarëve të Bordit për njërin kandidat për drejtor të RTK-së, Hoxha paralajmëron se do e dërgojë në Prokurori

Fadil Hoxha dhe Gjergj Filipaj, dy kandidatët që garuan për drejtor gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës kanë reaguar pas publikimit të rezultateve të intervistës, ku Shkumbin ...

Tre kandidatë tërhiqen nga gara për drejtor të RTK-së 

Fisnik Dërguti, Hysen Hundozi dhe Fadil Hoxha janë tërhequr nga gara për drejtor gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës.

Vazhdojnë polemikat mes kryesindikalistit dhe u.d. drejtorit për punësimet në RTK

Kryetari i Sindikatës së RTK-së, Fadil Hoxha, vazhdon të insistojë se menaxhmenti i ri i televizionit publik po mundohet ta fshehë planifikimin për punësimin e 98 personave të ...

Deklarata kundërthënëse e Ngadhnjim Kastratit se ditën e shkarkimit nuk ishte në punë

Ish drejtori gjeneral  i Radio Televizionit të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati më 19 janar, ditën kur ishte shkarkuar nga kjo pozitë kishte deklaruar se është në vetizolim për shkak ...