Postet nga: ertan simitçi

Dënohet ish-drejtori i Komunës së Prizrenit për lidhje të kontratave të kundërligjshme

Gjatë ditës së sotme Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar ish- drejtorin  e Ekonomisë dhe Financave në Prizren, Ertan Simitçi dhe Zenel Ahmetaj, në cilësinë e ...

Prokuroria dështon në provën e saj kryesore në gjykimin ndaj ish-drejtorit të Financave në Prizren

 

Komuna e Prizrenit qe 3 muaj pa ‘mbajtës të kuletës’

Kanë kaluar 3 muaj që kur Ertan Simitçi kishte dhënë dorëheqje nga posti i Drejtorit për Financa në komunën e Prizrenit pas akuzave nga Prokuroria pë...

Drejtori i dorëhequr në Prizren del para gjyqit

Kur kanë kaluar 20 ditë nga dorëheqja, Ertan Simitçi ish Drejtori i Financave në Prizren ka dalë para Gjykatës për t’u përballur me akuzat e ...

Haskuka: Prokuroria po mundohet ta pastrojë qeverisjen e kaluar në Prizren

"Ky është rast tendencioz. Prokuroria po mundohet ta pastrojë qeverisjen e kaluar. Prokurorët dalin në rolin e avokatit të kompanive private. Drejtorët tonë po analizohen me mikroskop“.

Drejtori i dorëhequr i Haskukës: Unë zbatova vendimet e ish-kryetarit Ramadan Muja

25 ditë kanë kaluar nga njoftimi për ngritjen e aktakuzës ndaj ish – drejtorit të Financave të Komunës së Prizrenit, Ertan Simitçi.

Pas presionit vendor e ndërkombëtar, drejtori me aktakuzë i Haskukës jep dorëheqje

Drejtori për Financa në komunën e Prizrenit, Ertan Simitçi, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij pasi është vënë në akuzë nga Prokuroria pë...

Ambasada Amerikane mbështet shoqërinë civile që Haskuka ta shkarkojë drejtorin me aktakuzë

Më 1 gusht, Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Drejtorit të Financave Ertan Simitçi për vepër penale të keqpërdorimit i pozitës apo autoritetit zyrtar.