Postet nga: ENQA

Padia e Basri Mujës kundër “INFOKUS”-it, Elton Totës dhe gazetës “Tribuna" – dorëzohen fjalët përfundimtare në gjykatë

Në Gjykatën e Prishtinës, përfaqësuesit e ish-drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Basri Muja, agjencisë së lajmeve “INFOKUS”-i, dhe gazetarit Elton Tota ...

Gjykimi për shpifje dhe fyerje, gjykata lejon si provë aktgjykimin lirues për paditësin Basri Muja  

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt shqyrtimi kryesor lidhur me padinë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish drejtori i Agjencisë së Kosovës pë...

Ish-drejtori i AKA-së e tërheq padinë ndaj "Gazetës Blic”, vazhdon betejën me media të tjera

Pas disa dështimesh, sot në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore për gjykimin rreth padisë për shpifje dhe fyerje të ushtruar nga ish-drejtori ...

Sërish nuk mbahet seanca në betejën mes ish-drejtorit të Agjencisë për Akreditim dhe mediave

Për të disatën herë ka dështuar të mbahet seanca përgatitore e rastit të ish-drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Akredimit, Basri Muja, i cili ...

Agjencia e Akreditimit pranon vendimin për pranim në ENQA

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka njoftuar se Douglas Blackstock, presidenti i Asociacionit Evropian të Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA) i ka dorë...

Raporti i Progresit thotë se Agjencia e Kosovës për Akreditim ka zbatuar rekomandimet e ENQA-s

Në Raportin e Progresit për Kosovën është thënë se Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka zbatuar rekomandimet e Asociacionit Evropian të Sigurimit të Cilë...

Logoja dhe kredencialet e Agjencisë së Akreditimit vendosen në ueb-faqen e ENQA-s

Në ueb-faqen zyrtare të Asociacionit Evropian të Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA) është vendosur edhe logoja dhe kredencialet e Agjencisë së Kosovës për Akreditim (...

Politika shkak i përjashtimit, sa rekomandime përmbushi Kosova për t'u rikthyer në ENQA

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi, ka thënë se nga 13 rekomandime për t'u bërë pjesë e Asociacionit Evropian për Sigurimin ...