Postet nga: Engjëll Rexhepi

Foto: KALLXO.com

Gjykimi për moskthimin e laptopëve, aprovohet propozimi i Prokurorisë për dëgjimin e dëshmitarit

Gjykata e Prizrenit ka aprovuar propozimin e Prokurorisë për dëgjimin e dëshmitarit në rastin e ish-drejtorit të Administratës, Ilir Baldedaj.

Moskthimi i laptopëve, nënkryetari i Komunës së Prizrenit dëshmon në gjykimin e ish-drejtorit Ilir Baldedaj

Kujtim Gashi, nënkryetar i Komunës së Prizrenit, ka dëshmuar sot në gjykimin e Ilir Baldedajt, ish-drejtor i Administratës së Komunës, i cili po gjykohet pë...

Për shkaqe shëndetësore mungon prokurorja, shtyhet gjykimi ndaj Ilir Baldedajt

Për shkak të mungesës së prokurores së çështjes, Ervehe Gashi, është shtyrë seanca ku sot është paraparë të jepej mbrojtja dhe fjala përfundimtare në rastin ku Ilir ...

Sërish para gjykatës, i akuzuari se pa vlerësim shiti për hekur automjetet e kompanisë

Senad Rama, ish-anëtar i Bordit të Drejtorëve të kompanisë “Eco Higjiena”, ka dalë sot sërish para gjykatës nën akuzën për keqpërdorim detyre.

Gjykata vendos për drejtorin e akuzuar të kompanisë “Eco Higjiena” në Gjilan

Edhe pas gjykimit për herë të dytë, Senad Ramaj, drejtor i kompanisë “Eco Hixhiena” është liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës.

I akuzuari, të akuzuarit tjetër: Nuk e di si je pranuar në punë

Një i akuzuar tha sot në gjykatën e Gjilanit se nuk e di se si i akuzuari tjetër është pranuar në punë në ndërmarrjen ‘Eco Higjiena’ në ...

Detaje nga gjykimi ndaj Senad Ramajt i akuzuar për shitjen e automjeteve të `Eco Higjienës` për skrap

Seanca ndaj Senad Ramajt, drejtor i kompanisë “Eco Higjiena”,  i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk është mbajtur në Gjykatën e Gjilanit.

I akuzuari akuzon prokurorin se “është privat e jo i shtetit”

Nën tensione të larta ka filluar rigjykimi ndaj të akuzuarve Senad Ramaj dhe Besim Osmani, të cilët akuzohen për falsifikim të dokumenteve dhe keqpërdorim të pozitë...