Postet nga: ekipi negociator

Qeveria ia ndal paratë ekipit antikushtetues për dialog

Qeveria e Kosovës e ka tërhequr vendimin e saj për ndarje të mjeteve financiare sipas kërkesës së Delegacionit Shtetëror për dialogun Kosovë- ...

Rirreshtim në Prishtinë për dialogun me Serbinë

Spektri politik në Kosovë, pushtet e opozitë, ka nevojë të ridefinojë qartë pozicionin dhe platformën e vet në kuadër të procesit të ardhshëm të bisedimeve me Serbinë, ...

Haradinaj e konsideron ‘të mençur’ krijimin e ekipit anti-kushtetues

Krijimi i ekipit negociator që u shpall jo kushtetues po shihet si ide e mirë nga Kryeministri Ramush Haradinaj.

Mustafa: Shkelësit e Kushtetutës të japin dorëheqje

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka reaguar në lidhje me vendimin e Gykatës Kushtetuese për ekipin negociator me Serbinë.

Shpend Ahmeti flet për shpenzimet e Ekipit Negociator

Ish-kryesuesi i Ekipit negociator për dialogun me Serbinë, Shpend Ahmeti ka folur në lidhje me pagesat e anëtarëve të këtij ekipi duke thënë se ata ...

Ahmeti: Pasojat e vendimit të Kushtetueses do t'i shohim në vijim

Tashmë një nga ish-kryesusit e Ekipit negociator për dialogun me Serbinë, Shpend Ahmeti ka thënë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese në lidhje me Ekipin negociator do të ...

Thaçi për Ekipin negociator: Kur ka pasur debate shterpe, ata kanë marrë përgjegjësi shtetërore

Pasi Gjykata Kushtetuese e ka shpallur anti- kushtetues Ekipin Negociator për dialogun me Serbinë, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se askush i vetëm ...

Ekipi Negociator i Kosovës që asnjëherë nuk negocioi me Serbinë

Pa arritur që të mbanin as edhe një raund të bisedimeve, ekipi negociator i formuar para më shumë se gjashtë muajsh u shpall anti- kushtetues.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!