Postet nga: DRITON HETEMI

Driton Hetemi jep dorëheqje nga pozita e anëtarit të bordit të RTK-së

Driton Hetemi do të jetë anëtar i bordit të Radio Televizionit të Kosovës vetëm edhe për pak kohë.

Britanikët e vlerësuan të paemërueshëm, anëtari i bordit të RTK-së emërohet drejtor në Fondin për Efiçiencë

Anëtari i bordit të RTK-së, Driton Hetemi, është zgjedhur drejtor i Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë me mandat trevjeçar edhe pse nuk ishte ...

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Konkursi i dyshimtë në RTK: Afërsia e anëtarëve të bordit me kandidaten e përzgjedhur

Teuta Haxhimusa-Çerkini është rrugës për t’u punësuar në Radiotelevizionin e Kosovës (RTK) në pozitën “udhëheqëse e administratës dhe burimeve njerë...

Anëtari i Bordit të RTK-së numëron arsyet se pse nuk do të paguante RTK-në

Driton Hetemi anëtar i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës ka theksuar se fusha e marketingut është shumë e rëndësishme, ndërkaq në këtë sektor ...

Deputeti Lushtaku thotë se anëtari i bordit të RTK-së është takuar me pjesëtarë të kabinetit të Kurtit

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mërgim Lushtaku, ka thënë se anëtari i Bordit të RTK-së, Driton Hetemi, është takuar me zëdhënës të ...

Diskutimet mbi ndryshimet në rregulloren për marketing në RTK

Komisioni për amendamentin e rregullores për marketing të Radiotelevizionit të Kosovës ka prezentuar ndryshimet e bëra në këtë rregullore para bordit, në mbledhjen e mbajtur ...

Bordi i RTK-së rekomandon që të ketë barazi gjinore në të gjitha programet

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës iu ka rekomanduar të gjitha redaksive brenda këtij medium që të bëjnë përpjekje maksimale që të arrihet barazia gjinore e mysafirë...