Postet nga: bujar gashi

Komuna tregon pse nuk po bëhen testime serologjike në Prishtinë

Ka disa ditë që në Komunën e Prishtinës nuk janë kryer teste serologjike (me gjak) nëpër qendrat mjekësore familjare.

QMF-të dhe QKMF-ja që punojnë në ditët e festave në Prishtinë

Nga fillimi i vitit 2020 në ditë të festave zyrtare në Komunën e Prishtinës punojnë vetëm katër Qendra të Mjekësisë Familjare dhe një Qendër Kryesore ...

Interesim i vogël i qytetarëve për aplikacionin këshillues "E-shëndetësia"

Nga fillimi i këtij muaji, komuna e Prishtinës ka nisur të ofrojë shërbime të këshillimit virtual përmes aplikacionit "e-shëndetësia", ku jepen këshilla ...

Prishtinë, komuna me tre studime për imunitetin e arritur ndaj COVID-19

Komuna e Prishtinës është duke zhvilluar tri studime shkencore me anë të testeve serologjike lidhur me përhapjen e COVID-19 te qytetarët.

Prishtinë, komuna tregon nëse do ketë një qendër tjetër për COVID-19 si ajo në lagjen 'Kalabria'

Komuna e Prishtinës në vitin 2020 kishte improvizuar qendrën e mjekësisë familjare në lagjen 'Kalabria' si vendi ku do trajtohen të prekurit me COVID-19.

Prishtinë, mungesë e mjekëve në QMF, Komuna shpejt pritet të hapë konkurs për shtim stafi

Që nga fillimi i këtij viti komuna e Prishtinës është duke u përballur me mungesë të mjekëve në kujdesin parësor në zona periferike dhe rurale.

Prishtinë, përfundojnë listat e testimeve serologjike, prej nesër përpilohen të rejat

Në qendrat e mjekësisë familjare në Prishtinë këto ditë nuk janë kryer teste serologjike.

A do të shndërrohet Pallati i Rinisë në Prishtinë në spital për pacientë me COVID-19?

Në emisionin “Kallxo Pernime” po diskutohet për menaxhimin e pandemisë së COVID-19 në Kosovë dhe ndikimin e pandemisë në shëndetin mendor.