Postet nga: Derivate

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Gjakovë, mbushi veturën me derivate me 500 euro false

Një burrë në Gjakovë edhe ankuar se dje një person i panjohur e ka furnizuar veturën me derivate dhe pagesën e ka kryer me një kartëmonedhë prej 500 ...

Pompa jofunksionale në fshatin Mramor përbënë rrezikshmëri të lartë, dyshohet për mbetje derivatesh në rezervuarë

Pompa jofunksionale në fshatin Mramor të Prishtinës, sipas komunës, përbënë rrezik të lartë për ambientin.

Udhëzimi administrativ i qeverisë, sa është çmimi i derivateve sot?

Sot çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve është 1 euro e 85 cent për litër, për benzinë është 1 euro e 74 cent ...

Prishtinë, tenton të paguajë derivatet me 500 euro false

Një burrë ka tentuar të paguajë derivatet me një monedhë prej 500 euro.

U arrestua për keqpërdorim të detyrës, largohet përkohësisht nga puna drejtori i Spitalit të Ferizajt

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka njoftuar se ka larguar përkohësisht nga puna, ushtruesin e detyrës së drejtorit të Spitalit të Ferizajt, ...