Postet nga: Drejtoria e Inspekcionit

Istog, vëllai padit në gjyq vëllanë për uzurpim të pronës shoqërore

Brahim Bajraktari ka paditur vëllanë e tij, Saliun, për shkak se i njëjti ka vendosur një palë dyer metali në një rrugë e cila pretendohet se është ...

Komuna e Prishtinës gjobit me 200 euro vozitësin për dëmtim të gjelbërimit

Komuna e Prishtinës ka gjobitur me 200 euro vozitësin e kamionetës i cili sot gjatë ditës shkaktoi dëmtim të gjelbërimit.

Drejtoria e Inspektimeve në Vushtrri dënon me 300 euro barnatoren e cila nuk e mbajti orarin e kujdestarisë

Drejtori i Inspeksionit në Komunën e Vushtrrisë, Agron Perquku ka njoftuar se kanë shqiptuar gjobë prej 300 euro ndaj një barantore, pasi e njëjta nuk kishte respektuar orarin e ...

Shoqata e taksive ‘Radio Taxi Pasagjeri’ planifikon të padisë Komunën e Prishtinës

Taksitë ilegale që operojnë  në Komunën e Prishtinës si dhe problemet me tarifat e taksive janë disa nga shqetësimet e shoqatës  'Radio Taxi Pasagjeri' ku janë ...

Prishtina u kërkon parkingjeve private që të pajisen me leje

Komuna e Prishtinës ka kërkuar nga parkingjet private që të pajisen me leje, përndryshe Drejtoria e Inspekcionit do bëjë shqiptim gjobash e deri te kallëzimi ...

Familjes në Prishtinë i rrënohet shtëpia në kohë pandemie

Sot, një shtëpi në rrugën 'Driton Azemi' në lagjen Bregu i Diellit është rrënuar duke i lënë në rrugë pronarin me probleme shëndetësore dhe ...

Aksion i gjerë i policisë dhe inspekcionit në Prishtinë

Drejtoria e Inspekcionit në bashkëpunim me Policinë e Kosovës kanë ndërmarrë një aksion në Prishtinë.