Postet nga: Dragan jabllanoviq

Gjykimi i ish-kryetarit të Leposaviqit dhe të tjerëve për krim të organizuar, dëshmitari: Kjo aktakuzë është iniciuar nga Lista Serbe

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur gjykimi kundër ish-kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq dhe 14 personave të tjerë, të cilët akuzohen për krim të organizuar.

Dështon sërish seanca ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq

Të enjten në Gjykatën e Prishtinës, dështoi të mbahej seanca e paraparë ndaj Dragan Jabllanoviqit dhe të tjerëve të akuzuar për krim të organizuar, meqë ...

Gjykimi ndaj ish-kryetarit të Leposaviqit për krim të organizuar, mbrojtja kundërshton dëshminë e dëshmitarit

Në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës u ul të enjten ish – kryetari i Komunës së Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq dhe 13 të tjerë, të cilë...

Dështon seanca ndaj ish kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq

Ka dështuar të mbahet seanca e sotme ndaj ish kryetarit të Leposaviqit Dragan Jabllanoviq dhe 14 të tjerëve të akuzuar për për krim të organizuar.

Dështon sërish seanca ndaj ish kryetarit të Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq

Në mungesë të mbrojtësit të të akuzuarit Mehdi Haxhiu, Sabit Rama, ka dështuar të mbahet seanca për krim të organizuar ku i akuzuar është ish-kryetari i Leposaviqit ...

Anulohet seanca ndaj ish kryetarit të Komunës së Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq

 

Ish-Kryetari i Komunës së Leposaviqit, Dragan Jabllanoviq përballet me deklaratën e dëshmitarit

 

Ish-Kryetari i Leposaviqit dhe 14 të akuzuarit për krim të organizuar përballë drejtësisë