Postet nga: Donika Gërvalla-Schwarz

Për më shumë se një vit MPJD paguan dy persona për një pozitë

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës që nga muaji prill i vitit 2020, dy zyrtarë paguhen për pozitën e njëjtën.

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës viziton Agjencinë për Regjistrim Civil

 

Gërvalla: Nuk ka asnjë arsye pse ta fajësojmë BE-në për gabimet tona

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla- Schwarz, ka shpërndarë fjalimin e plotë në Forumin e Dubrovnikut të mbajtur të shtunën, ku është ...

Gërvalla bisedoi me homologët e saj nga Kosta Rika dhe Brukina Faso

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, ka zhvilluar takime të ndara në formë virtuale, me homologët e saj nga Kosta Rika dhe Burkina Faso.

Ministria e Punëve të Jashtme: Pakot nuk i janë dërguar Jakup Krasniqit sepse ka skaduar kontrata me operatorin

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka thënë se arsyeja përse nuk janë dërguar pakot me gjëra ecenciale për Jakup Krasniqin ...

Ministrja Gërvalla raporton sot para Komisionit për Punë të Jashtme

 

Ministria e Jashtme propozon shkarkimin e të gjithë ambasadorëve të "emëruar politikisht"

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka propozuar lirimin nga detyra dhe tërheqje nga misioni diplomatik për të gjithë ambasadorët e Republikës ...

Ish-deputeti gjerman dhe bashkëshorti i Gërvalla-Schwarz reagon pas akuzave ndaj ministres

Stefan Schwarz, bashkëshort i ministres së Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla-Schwarz, ka reaguar pas akuzave ndaj ministres, veçanërisht nga partia opozitare Partia ...