Postet nga: diana sina

Gjykata vendosi për drejtorin e akuzuar të QKMF-së së Gjakovës

Kujtim Zarari i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, lirohet nga akuza për shkak të mungesës së provave.

Rigjykimi i Kujtim Zararit, dëshmuan kolgët e tij të QKMF-së

Në seancën e parë të rigjykimit të drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari, dëshmuan anëtarët e Këshillit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare të ...

Rihapet gjykimi ndaj Kujtim Zararit i dyshuar për 'zarar' ndaj Musa Gjergajt

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarit Kujtim Zarari, sot ishte e planifikuar të bëhej shpallja a aktgjykimit, mirëpo pikërisht sot ...

Pjetër Nrecajt i shtohet edhe 1 vit e 8 muaj, për dhunën ndaj gruas të cilën e vrau

Pjetër Nrecaj është dënuar me 1 vjet e 8 muaj burg për akuzën për lëndim trupor ndaj bashkëshortes së tij tashmë të ndjerë, Valbonës.

Neglizhenca e drejtësisë: Vrasësi i Valbona Nrecajt gjykohet për shuplakën ndaj saj

Dy muaj e gjysmë pasi është dënuar për vrasjen e gruas dhe vajzës, Pjetër Nrecaj erdhi sërish në gjykatore, për t’u përballur ...

Gjykimi i Kujtim Zararit, i akuzuar për 'zararin' ndaj Musa Gjergjajt

Në gjykimin e drejtorit të QKMF-së në Gjakovë, Kujtim Zarari, dëshmuan dëshmitarët Yllzim Dyla, Violeta Xërxa-Thaqi, Basri Komoni dhe Minire Bakija.

Ish-zyrtari i QKMF-së dëshmon kundër drejtorit që e largoi nga puna

Musa Gjergjaj, ish-drejtor i administratës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare dëshmoi në gjykatë ndaj drejtorit të kësaj qendre, Kujtim Zarari që po akuzohet se ...

Gjakovë- Të akuzuarit për vjedhje nuk e pranuan fajësinë para Gjykatës

Katër të akuzuarit: Hil Memaj, Getoarbër Mulliqi, Nderim Curri dhe Sinan Kameri, nuk e pranuan fajësinë vjedhje të rëndë në bashkëkryerje.