Foto: Ilustrim

Edhe një person arrestohet për rastin e dhunimit të 11-vjeçares

Prokuroria në Prishtinë ka njoftuar se tashmë ka ndaluar edhe një person të moshës madhore në lidhje me dyshimet për dhunimin e 11-vjeçares në Prishtinë.

Në njoftimin për media, prokuroria ka thënë se i ndaluari po dyshohet për veprën penale ndihmë në kryerje të veprës penale të dhunimit.

Ai është arrestuar për dhunimin që dyshohet se ka ndodhur në qershor të këtij viti.

“Prokurori i Shtetit brenda afatit ligjor do të ushtrojë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit, në gjykatën kompetente”- thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

Numri i të arrestuarve për rastin e dhunimit të 11-vjeçares ka shkuar në 13.

KALLXO.com ka raportuar vazhdimisht për këtë çështje.

11-vjeçarja dyshohet se është dhunuar në qershor dhe në gusht, për këto dy raste janë arrestuar tashmë 13 persona, derisa shumica prej tyre janë në paraburgim.