Postet nga: Dhuna ndaj grave

"Andrrat e thyera", murali dedikuar grave të cilat janë vrarë nga partnerët e tyre

"Andrrat e thyera" është quajtuar murali, i cili i dedikohet të gjitha grave dhe vajzave të cilat u vranë nga burrat apo nga partnerët e tyre.

Videoja që tronditi Kinën, disa djem shqelmojnë në kokë një vajzë dhe rrahin disa të tjera

Tata, një 34-vjeçare nga qyteti kinez Chengdu, po kontrollonte rrjetet sociale në tavolinën e saj të punës të premten pasdite, kur hasi në një video rrëqethë...

Për gratë kosovare, edhe vjehrrit janë shpesh dhunues

Në Kosovë i kushtohet shumë pak vëmendje dhunës që e përjetojnë gratë nga prindërit, vëllezërit dhe motrat e partnerëve të tyre.

Katër burra të arrestuar për dhunë në familje në 24 orët e fundit në Kosovë

Policia e Kosovës ka arrestuar katër burra të dyshuar për dhunë ndaj bashkëshorteve të tyre në 24 orët e fundit në vend.

Tri raste të dhunës ndaj grave

Tri raste të dhunës së burrave ndaj grave janë raportuar në polici në 24 orët e fundit.

Pesë raste të dhunës në familje në 24 orët e fundit në Kosovë

Pesë raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në Policinë e Kosovës.

Shqipëri, dhuna ndaj grave sfidë për autoritetet dhe shoqërinë

Në Shqipëri fenomeni i dhunës ndaj grave dhe vajzave vazhdon të jetë një sfidë për autoritetet dhe shoqërinë. Denoncimet për këtë dhunë në familje ...

Tri raste të dhunës në familje në 24 orët e fundit në Kosovë

Tri raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në Policinë e Kosovës.