Postet nga: Dezinfektues

Universiteti i Gjakovës blen pajisje me senzorë për dezinfektim të duarve

Universiteti i Gjakovës "Fehmi Agani" ka nënshkruar kontratë në vlerë 3 mijë e 696 euro për furnizim me pajisje me senzorë për dezinfektimin e duarve si masë parandaluese ...

Drejtoria e Arsimit e Prizrenit shpërndan dezinfektues në shkolla

Drejtoria komunale e Arsimit e Prizrenit sot ka vazhduar shpërndarjen e mjeteve dezinfektuese dhe higjienike në shkollat e Prizrenit.

KQZ kontrakton rreth 12 mijë euro mjete mbrojtëse për zgjedhjet e së dielës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), përmes platformës zyrtare të prokurimit “e-prokurimi” ka bërë të ditur se ka nënshkruar kontratë për t’u furnizuar me mjete ...

Prishtinë, paraburgim për biznesmenin që dyshohet se mashtroi KEK-un për cilësinë e dezinfektuesit

Gjykata e Prishtinës njofton se ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit Sh.D.,  për shkak ...

Komuna e Deçanit anulon blerjen e dezinfektuesit super të shtrenjtë

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka bërë të ditur se është ndal blerja e dezinfektuesve të shtrenjtë. Në kontratën e nënshkruar thuhet se ...

Komuna e Deçanit paguan 4 euro dezinfektuesin 50ml dhe 8 euro maskën me filtër

Komuna e Deçanit me 10 prill, ka nënshkruar një kontratë për ‘Furnizim emergjent me material hixhenik dhe material tjetër për masat mbrojtëse kundër COVID- 19’.

Vendoset tuneli dezinfektues në Prishtinë

Sot është vendosur tuneli dezinfektues edhe në Prishtinë.

Coronavirusi - Për dy ditë afër 5 mijë litra dezinfektues të duarve kanë hyrë në Kosovë

Si masë parandaluese për përhapjen e coronavirusit, po rekomandohet pastrimi i duarve me dezinfektues pas çdo kontakti të mundshëm.