Postet nga: bedri dragusha

Dyshime se u çelën dosjet e konkursit për staf të rregullt në Fakultetin e Bujqësisë

Dosjet e aplikuesve për emërim, riemërim ose avancim në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dyshohet se u hapën ...

Pas njoftimit nga KALLXO.com, mbushet shishja me dezinfektues në Fakultetin e Bujqësisë (VIDEO)

Gjatë monitorimit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës, për respektimin e masave anti-COVID, KALLXO.com ka gjetur se shishja me dezinfektues, e vendosur ...

Bedri Dragusha votohet përsëri për dekan të Fakultetit të Bujqësisë

Bedri Dragusha është votuar për dekan në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë.

Efiçienca e Energjisë Konsiderohet ‘Luks’

Studimi që ka bërë Instituti i Prishtinës për Studime Politike lidhur me ndikimin e investimeve në efiçiencën e energjisë tregon se disa nivele të politikë...

Investime të Vogla, Kursime të Mëdha

Me një projekt të vogël e simbolik, OJQ-ja INDEP paraqiti sot rezultatin domethënës të projektit të saj me bizneset vendore që kishin përfituar grante për ...

Dështon Zgjedhja e Dekanit të Bujqësisë

Anëtarët e Këshillit të Fakultetit të Bujqësisë dhe veterinës kanë dështuar që ta zgjedhin dekanin edhe pas tre raundesh të votimit.