Postet nga: deportimi i gylenisteve

Shkëlqimi dhe rënia e Shpend Maxhunit

Shpend Maxhuni ishte një ndër gjeneratat e para të atëherë Shërbimit Policor të Kosovës, i cili u rekrutua në vitin 1999 nga UNMIK-u. Gradimi i tij në...

Ekskluzive: IPK bën kallëzim penal ndaj 22 policëve për deportimin e ‘gylenistëve’

Më shumë se 1 vjet e 4 muaj pasi gjashtë shtetas turq - të njohur më vonë si “Gylenistët”- u ndaluan dhe u dëbuan në mënyrë të mistershme ...

Perfundon intervistimi i ish Drejtorit të AKI-së lidhur me deportimin e 'gylenistëve'

Për rreth gjysmë ore, Komisioni Hetimor për deportimin e shtetasve turq nga Kosova ka marrë në pyetje për të dytën hetë ish-Drejtorin e Agjencisë Kosovare të ...

Abazi: Thaçi palohet para Vuçiqit me përgjërim

Analisti politik dhe aktivisti i Shoqërisë Civile, Haki Abazi ka komentuar intervistimin e Presidentit Hashim Thaçi nga ana e Komisionit Hetimor për deportimin e 'gylenistëve'.

Lumezi: Për rastin e gylenistëve u njoftova nga Ambasada amerikane

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë  se Prokuroria e Shtetit është duke e hetuar rastin e dëbimit të 6 shtetasve turq drejt Turqisë në atë që njihet ...

Komisioni për deportimin e 'gylenistëve' kërkon afat shtesë

Komisioni Hetimor Parlamentar, për deportimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova, ka kërkuar afat shtesë prej 1 muaji për të përfunduar dhe shqyrtuar raportin e të intervistuarve ...