Postet nga: Deklarimet e pasurisë

Këta janë zyrtarët e lartë të ATK-së të cilëve do t'u verifikohet pasuria

Drejtorë, zëvendësdrejtorë dhe menaxherë të Administratës Tatimore të Kosovës do t'i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë nga Agjencia Kundër Korrupsionit.

Kjo është pasuria e vajzës deputete të Gani Gecit

Deputetja e Lidhjes Demokratike e Kosovës (LDK) në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar në pronësi të përbashkët se posedon një ...

Drejtori i Trustit me rreth 260 mijë euro para të gatshme në banka

Drejtori i Fondit Pensional të Kosovës ‘Trust’, Adrian Zalli, sipas deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), i ka të kursyera rreth 260 mijë euro para të gatshme ...

Audi e Ramiz Lladrovcit kushton mbi 40 mijë euro

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se mban vetëm 150 euro para të gatshme në institucionet Financiare, kurse fëmijët e tij mbi 22 mijë euro ...

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, me 55,609 euro para të gatshme

Rektori i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, Agron Bajraktari ka deklaruar 55 mijë  e 609 euro para të gatshme. Ndërsa, në vitin e kaluar kishte deklaruar 587 euro e 16 cent ...

Pasuria e rektorit të Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani

Rektori i Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani, në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar 40,700 euro para të gatshme.

Rektori i Universitetit të Prizrenit me vetëm 7 euro e gjysmë para të gatshme

Rektori i Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti", Ismet Temaj në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka të deklaruara 7 euro e gjysmë para të gatshme në ...

Pasuria e rektorit të Universitetit të Mitrovicës

Rektori i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", Alush Musaj, në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar se ka pronë të paluajtshme me vlerë 80 mijë e 28 euro.