Postet nga: dalibor jevtiq

Policia e Kosovës i reagon ministrit Dalibor Jevtiq

 

Heldt përgëzon ministrat Vitia e Jevtiq për bashkëpunim, kritikon gazetarinë tendencioze

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt, ka vlerësuar lartë punën e dy ministrave, të Shëndetësisë Arben Vitia dhe të Komuniteteve dhe Kthim, Dalibor Jevtiq.

Veliu: Nga nesër nuk ka mësim as në shkollat që përdorin plan-programin e Serbisë

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Agim Veliu ka thënë që ka zhvilluar një takim me ministrin për Kthim dhe Komunitet, Dalibor Jevtiq me të ...

Të punësuarit në kabinetin e ministrit Dalibor Jevtiq

Vetëm pak ditë pasi u votua qeveria e re, KALLXO.com u kërkoi të dhëna mbi punësimet që bëhen në zyrën e ekzekutivit kosovar ...

Zëvendës kryeministri i Kosovës me aksione në Telekomin e Serbisë

Ministër dhe Zëvendëskryeministër në Qeverinë e Kosovës, mirëpo edhe aksionar në Telekomin e Serbisë.

Ministria e Dalibor Jevtiq u dha pagë punonjësve serbë pa punuar fare

Ministria për Komunitete dhe Kthim që udhëhiqet nga ministri serb, Dalibor Jevtiq, pagoi mbi 100 mijë euro paga për 21 punonjës serbë që nuk shkuan në vendet e ...

Zv/kryeministri Dalibor Jevtiç shmangu shkeljen e Ligjit për Konflikt Interesi

Në fund të muajit shkurt, KALLXO.com raportoi se si zëvendëskryeministri dhe ministri për Komunitete dhe Kthim në qeverinë Haradinaj, Dalibor Jevtiç, jashtëligjshëm mbante një ...

Zëvendëskryeministri i Qeverisë Haradinaj mbanë OJQ-në kundërligjëshëm

Zëvendës Kryeministri i Kosovës dhe ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtiq, jashtëligjshëm vazhdon ta ketë një organizatë jo- qeveritare në emër të ...