Postet nga: ChatGPT

Aftësi e re nga Google Bard, ndihmon në shkrimin e kodit në mbi 20 gjuhë programimi

Konkurrenti i Google për ChatGPT të OpenAI ka një veçori të re: programim dhe ndihmë për gjuetinë e gabimeve në mbi njëzet gjuhë të ndryshme programimi, ...

Përdoruesit që zbulojnë defekte në ChatGPT mund të fitojnë deri në 20,000 dollarë

Kompania OpenAI synon t’i shpërblejë ata që gjejnë gabime në chatbotin ChatGPT.

Samsung po përgatit një ndryshim të madh në telefonat e saj

Inteligjenca artificiale, IA, dhe chatbot-et si ChatGPT kanë sjellë tashmë ndryshime të shumta në tregje të ndryshme dhe potenciali shkatërrues i IA mund të ndihet edhe nga Google, dhe ...

Shqetësime për privatësi, Italia ndalon përdorimin e ChatGPT-së

Italia është bërë vendi i parë perëndimor që ka bllokuar bashkëbiseduesin digjital, ChatGPT, raporton BBC.

Google hap qasje në Bard, konkurrentin e ChatGPT

Google ka hapur qasjen në mjetin e tij chatbot të inteligjencës artificiale (AI) Bard, por ai është i disponueshëm vetëm për përdorues të caktuar dhe ...

OpenAI rrezikon profesionet e rreth 80% të punëtorëve

OpenAI, kompania që qëndron prapa chatbot-it të njohur ChatGPT, ka listuar shifrat për ekspozimin e punëve të ndryshme ndaj inteligjencës artificiale (AI) - dhe këto ...

Si funksionon GPT-4 dhe si mund të filloni ta përdorni atë në ChatGPT

I lansuar më 14 mars, GPT-4 është pasardhësi i GPT-3 dhe është teknologjia që qëndron prapa chatbotit viral ChatGPT.

Inteligjenca Artificiale e Google po vjen në Gmail: Ndihmë në shkrimin e e-maileve dhe dokumenteve

Google së fundmi prezantoi një version të motorit të kërkimit të bazuar në Inteligjencën Artificiale (IA) Bard, i cili, të paktën në fillim, nuk ishte shumë i ...