Postet nga: AI ChatGPT

Teknologji - OpenAI lanson mjetin e quajtur Sora që krijon video nga teksti

Të e enjten më 15.02.2024, OpenAI zbuloi një mjet të ri të aftë për të gjeneruar video nga kërkesat e tekstit. 

Automjetet Peugeot do të pajisen me asistent zanor bazuar në ChatGPT

Peugeot synon të ofrojë një chatbot me IA për blerësit e automjeteve të saj në Francë, Gjermani, Itali, Spanjë dhe Britani të Madhe, dhe më pas në gjysmë...

VW i ul çmimet e automjeteve elektrike, paralajmëron futjen e ChatGPT në automjetet e saj

Deri para pak kohësh, kompania e automjeteve Volkswagen shpresonte se nga mesi i kësaj dekade mund ta tejkalojë Tesla-n duke u bërë kompania lider në tregun e ...

A do të jetë në gjendje një pajisje artificiale të barazohet me inteligjencën e trurit të njeriut?

Mundësitë që ofron inteligjenca artificiale sot janë sa të jashtëzakonshme aq edhe të paparashikueshme, duke paraqitur një sfidë të vazhdueshme për homologët e tyre biologjikë.

El Pais: Kush është Mira Murati, një nga femrat më me ndikim në botë në vitin 2023?

Shefja e teknologjisë së OpenAI u përfshi në listën e 'Financial Times' të grave më të fuqishme të vitit.

Samsung po e zhvillon chatbot-in e vet të bazuar në intelegjencën artificiale

Në një kohë të shkurtër, intelegjenca artificiale, ose chatbot-et e bazuara në IA, janë bërë pjesë e përditshmërisë sonë. Hulumtimet kanë treguar se ChatGPT dhe mjete ...

Rreziku për njerëzimin nga Inteligjenca Artificiale, paralajmërimi i liderëve të industrisë

Udhëheqësit kryesorë të inteligjencës artificiale (IA) përfshirë Shefin Ekzekutiv të OpenAI, Sam Altman, të martën iu bashkuan ekspertëve dhe profesorëve në ngritjen e "...

Google hap qasje në Bard, konkurrentin e ChatGPT

Google ka hapur qasjen në mjetin e tij chatbot të inteligjencës artificiale (AI) Bard, por ai është i disponueshëm vetëm për përdorues të caktuar dhe ...