Postet nga: ChatGPT

Projekti në Danimarkë, fut në shkolla inteligjencën artificiale

Që kur programi i inteligjencës artificiale ChatGPT u bë i disponueshëm vitin e kaluar për publikun e gjerë, shkollat në mbarë botën janë ndeshur me vë...

Si ta krijoni GPT-në tuaj për ChatGPT? 

Përdoruesit e ChatGPT tani mund ta provojnë dorën e tyre në krijimin e GPT-ve të tyre të personalizuar - versione më të fokusuara dhe specifike të modelit kryesor ...

Bashkimi Evropian - Arrihet marrëveshja për rregullimin e Inteligjencës Artificiale

Një marrëveshje e përkohshme mbi rregullat kryesore të Bashkimit Evropian të cilat e rregullojnë përdorimin e intelegjencës artificiale, duke përfshirë përdorimin e qeverisë së ...

Mira Murati emërohet përkohësisht CEO e “Open AI"

Bordi drejtues i 'OpenAI' ka njoftuar të premten se Mira Murati do të jetë CEO e përkohshme e kompanisë.

Google e ka një projekt se si të tërheqë edhe më shumë përdorues në Gmail, Maps dhe YouTube

Chatbot i AI i Google, Bard, po e zgjeron praninë e tij dixhitale, duke depërtuar në Gmail, Maps dhe YouTube, duke u premtuar përdoruesve përfitime të reja.

Motori i kërkimit i Google për të ardhmen do të bazohet në inteligjencën artificiale

Google pak nga pak po e zbaton inteligjencën artificiale, IA, në gjithnjë e më shumë produkte të saj, e cila sigurisht do të vazhdojë edhe në të ardhmen. Ndë...

Samsung po e zhvillon chatbot-in e vet të bazuar në intelegjencën artificiale

Në një kohë të shkurtër, intelegjenca artificiale, ose chatbot-et e bazuara në IA, janë bërë pjesë e përditshmërisë sonë. Hulumtimet kanë treguar se ChatGPT dhe mjete ...

Apple ua kufizon punëtorëve përdorimin e ChatGPT

Përdorimi i ChatGPT në vendin e punës duket se ka dalë aq jashtë kontrollit sa gjithnjë e më shumë kompani të mëdha po kufizojnë qasjen në mjetin ...