Postet nga: certifikimi i kandidatëve

12 kandidatë të Nismas Socialdemokrate mbesin jashtë listës zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka aprovuar pjesërisht ankesën e Nismës Socialdemokrate për moscertifikim nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

PZAP vendos për ankesën e Partisë së Ashkalinjëve për Integrim

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka vendosur ta pranojë pjesërisht ankesën e Partisë së Ashkalinjëve për Integrim për  mos certifikim nga Komisioni ...

PZAP sot vendos për 9 ankesat e partive politike

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) sot pritet të vendosë për 9 ankesat e partive politike dhe kandidatëve për moscertifikimin e tyre nga Komisioni Qendror i ...

Nuk aprovohet rekomandimi që të votohen listat e partive politike në pako

Pesë anëtarë të Komisionit Qendror Zgjedhor kanë votuar pro dhe gjashtë kundër votimit të listave të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit në pako.

Polemika mes Dakas dhe Kurteshit lidhur me çertifikimin e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka dhe anëtari i KQZ-së nga Lëvizja Vetëvendosje Sami Kurteshi kanë pasur një debat në lidhje me ligjet dhe nenet pë...

Konjufca: Valdete Daka është përbetuar për eliminimin e Albin Kurtit nga gara zgjedhore

Ish- Ministri i Punëve të Jashtme dhe nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufca ka reaguar në lidhje me zhvillimet të cilat ndodhën në mbledhjen e ...

Policia deklarohet për forcat e shtuara para KQZ-së

Të shumtë janë zyrtarët policor të cilët po qëndrojnë para objektit ku ndodhet edhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Shtyhet për dy orë votimi për certifikimin e të gjithë kandidatëve

Me propozimin e kryesueses së KQZ-së, Valdete Daka votimi për rekomandimin për certifikimin e të gjithë kandidatëve është shtyrë për dy orë.