Postet nga: Bordi i Postes

U.d kryeshefja e Postës së Kosovës ofron dorëheqjen, bordi vendos nesër

Ushtruesja e detyrës së Kryeshefes së Ndërmarrjes Publike “Posta e Kosovës”, Fakete Kadiu, sot ka ofruar dorëheqjen e saj nga kjo pozitë.

Qeveria emëron bordin në Postën e Kosovës

Tri gra dhe tre burra janë zgjedhur në bordin e rregullt të Ndërmarrjes Publike “Posta e Kosovës”.

Ndryshime në Postën e Kosovës, pas mbledhjes së djeshme të bordit, largohet zv/kryeshefi

Zëvendës kryeshefi i Postës së Kosovës, Etrit Hoti është larguar nga kjo pozitë në Postën e Kosovës.

Donatori i Vetëvendosjes u emërua anëtar i bordit të përkohshëm të Postës

Naim Halili në janar 2021 i kishte dhuruar 100 euro donacion për Lëvizjen Vetëvendosje, e cila po garonte në zgjedhjet e fundit që janë mbajtur me 14 shkurtit të vitit 2021.

Impakti i hulumtimit të KALLXO.com: 111 punëtorë të Postës preken nga rekomandimi i Bordit për anulim të avancimeve

Bordi i përkohshëm i Postës së Kosovës ka kërkuar nga menaxhmeti i ndërmarrjes të shfuqizojë të gjitha avancimet që kanë ndodhur brenda kësaj ...

Bordi i përkohshëm i Postës 'raporton' për punën: Ulëm pagat e menaxhmentit, limituam përdorimin e veturave zyrtare

Përmes një komunikate për media Bordi i Përkohshëm i Postës së Kosovës ka prezantuar të arriturat për periudhën prill – maj 2020.

Kryesuesi i Bordit flet për shkarkimet e sotme në Postë

Kryesuesi i bordit të ndërmarrjes publike, Posta e Kosovës, Mentor Arifaj, ka thënë se shkarkimet e sotme në Postën e Kosovës janë bërë në ...

Qeveria Kurti emëroi anëtar bordi njeriun me masa disiplinore

I emëruari i Qeverisë Kurti në bordin e Postës së Kosovës, Kujtim Shala, ka pasur problem me punën e tij gjatë kohës kur ishte pjesë ...