Postet nga: Bordi i KEK-ut

Bordi i KEK vendosë që të gjithë puntorët të testohen për Covid-19

Bordi i përkohshëm i KEK-ut në mbledhjen e sotme ka propozuar që i gjithë stafi të testohet për virusin COVID-19.

Qeveria Hoti hap konkursin për Bordin e Drejtorëve të KEK-ut

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se ka hapur thirrje për rekrutimin e anëtarëve të Bordit të Ndërmarrjes Korporata Elektroenergjetike të Kosovës KEK.

Inspektorati e kthen në krye të KEK-ut kushëririn e Hashim Thaçit (DOKUMENT)

Inspektorati i Punës ka marrë vendim që ta kthejë në punë ish-kryeshefin e Korporatës Energjetike të Kosovës, Njazi Thaçin.

Pas shkarkimit të Njazi Thaçit, shpallet konkursi për Kryeshef Ekzekutiv të KEK-ut

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të KEK-ut, në mbledhjen e parë të rregullt të mbajtur sot, me vendim unanim kanë vendosur për shpalljen e konkursit pë...

Kërcënimi i Njazi Thaçit, reagon Bordi i KEK-ut

Bordi i Drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) kanë shprehur shqetësimin e tyre pas lajmit se është kërcënuar drejtori i kësaj korporate, ...

Kryeministri kërkon punë të shpejtë për investimet në Minierën e Re

Kryeministri Ramush Haradinaj, gjatë ditës së sotme ka kërkuar nga bordi i KEK-ut, menaxhmentit dhe anëtarëve të tjerë të komisionit teknik të qeverisë, që të veprojnë ...

Bordi i KEK-ut Flet për Rritjen e Pagave për Punëtorët

Bordi i KEK-ut ka thënë se do të ketë rritje të pagave për punëtorët e vet, por më parë duhet të bëhet racionalizimi i shpenzimeve ...