Foto: Denis Sllovinja / Termocentral , Obiliq , Kek

Qeveria Hoti hap konkursin për Bordin e Drejtorëve të KEK-ut

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se ka hapur thirrje për rekrutimin e anëtarëve të Bordit të Ndërmarrjes Korporata Elektroenergjetike të Kosovës KEK.

Më 23 prill të këtij viti, qeveria Kurti kishte shkarkuar ish bordin e KEK-ut dhe kishte emëruar anëtarët e përkohshëm të Bordit të KEK-ut.

Anëtarët e Bordit të Përkohshëm të KEK-ut janë, Rrezarta Pllana – kryesuese, Merita Kasapolli, Arbnor Pula dhe Bezat Halilaj anëtarë.

 

Qeveria Kurti shkarkon Bordin e KEK-ut