Postet nga: blerim kuçi

Avazi i AAK-së me zëvendësministra vazhdon edhe në qeverinë Hoti

Kur Ramush Haradinaj i printe qeverisë, i kishte emëruar mbi 80 zëvendësministra në 21 dikastere të ekzekutivit.

'Pushteti' mbi ndërmarrjet publike: Ministri i AAK-së shkarkon zyrtaren e emëruar nga qeveria Kurti

Refuzimi për t’i bërë presion bordeve që t’i pezullojnë konkurset për zyrtarë të lartë të ndërmarrjeve i ka kushtuar me vend pune udhëheqë...

Pasuria milionëshe dhe tenderët e fituar nga ministri i ri i Ekonomisë dhe Ambientit

Ministri i ri i Ekonomisë dhe Ambientit dhe nënkryetari i AAK-së, Blerim Kuçi ka deklaruar se posedon aksione në dy biznese, kapitali i të cilave së bashku kap ...

I propozuari për ministër nga AAK-ja, mori tenderë nga komuna e bashkëpartiakut

I propozuari për Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Blerim Kuçi, nga koalicioni i sapo nënshkruar në mes të LDK-së dhe AAK-së ka fituar dy kontrata milionëshe ...

Bali Muharremaj i AAK-së i jep përsëri tender eprorit në parti, Blerim Kuçit

Kompania “Hidroterm”, që ka pronarë Blerim Kuçin nënkryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka fituar edhe një tender në Komunën e Suharekë...

Dështon Blerim Kuçi, nuk i merr votat për deputet

Ish deputeti nga rradhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Blerim Kuçi, nuk i ka siguruar votat për deputet.

Bali Muharremaj për tenderin 1.7 milionë: Jemi transparent

Blerim Kuçi, nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, në prag të zgjedhjeve,  ka fituar tender në vlerë prej 1. 7 milionë eurosh nga Komuna e ...

Bali Muharremaj i AAK-së i jep tender 1.7 milion euro shefit të partisë, Blerim Kuçit

Blerim Kuçi, nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, në prag të zgjedhjeve,  ka fituar tender në vlerë prej 1. 7 milionë eurosh nga Komuna e ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!