Postet nga: blerim kuçi

Transferohen 1 milion euro për 'Trepçën', 100 mijë të tjera më vonë

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka njoftuar se janë ekzekutuar 1 milion euro për Ndërmarrjen Publike “Trepça”.

Blerim Kuçi tregon se përse ia dhanë lejen kompanisë KELKOS

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, gjatë emisionit "Jeta në Komunë" ka treguar se përse Zyra e Rregullatorit të Energjisë mori vendim që kompanisë KelKos t’i ...

Kuçi: Nuk kam aplikuar si ministër në asnjë tender të paguar me buxhet të Kosovës

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, është deklaruar lidhur me kontratën që ka nënshkruar kompania në pronësi të tij, "Hidroterm Sh.P.K" për ...

Blerim Kuçi për mungesën e ujit në Biti: Do t'i shikojmë dëmet

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, është pyetur në emisionin "Jeta në Komunë" përballë gazetares Jeta Xharra lidhur me problemin e kamotshëm të banorëve të ...

Blerim Kuçi përballë Jeta Xharrës - LIVE

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, është i ftuari i sontëm në emisionin "Jeta në Komunë".

Ministri Kuçi i quan "banale" arsyet e tërheqjes së Contour Global për ndërtimin e "Kosovës së Re"

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, në emisionin "Jeta në Komunë" u pyet edhe rreth tërheqjes së kompanisë amerikane Contour Global nga ndërtimi i termocentralit ‘Kosova ...

Kuçi: Një qeveri që nuk mund ta kalojë Ligjin për rimëkëmbje ekonomike nuk duhet të vazhdojë tutje

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka deklaruar se Qeveria Hoti në të cilën bën pjesë edhe vetë, duhet të rrëzohet për shkak të ...

Blerim Kuçi tregon se çka përfshin marrëveshja mes Telekomit dhe Z-Mobile

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, në emisionin “Jeta në Komunë” është deklaruar për krizën në Telekom dhe marrëveshjen mes kompanisë “Dardafone.net” dhe ndë...