Postet nga: Blerim Dina

Asistenti ekzekutiv i kryetarit të OShP-së shqyrtoi ankesat e bizneseve për tender

Në raportin e Zyrës Kombëtare të Auditimit për pasqyrat financiare të Organit Shqyrtues të Prokurimit janë gjetur parregullsi në shqyrtimin e ankesave të bizneseve.

O'Connell: Prokurimi publik një prej sektoreve më problematik në Kosovë

Kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP), Blerim Dina dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O'Connell kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi që ka për ...

O'Connell: Shpresojmë që Qeveria të zbatojë rekomandimet për zgjedhjen e anëtarëve të Bordit të OShP-së

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi  O'Connell ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Kosovës për të përdorur memorandumin për emërime në ...

OShP ankohet për presion nga Policia

Komisioni për Buxhet dhe Financa shtyu votimin e raportit vjetor të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2018, për shkak të mungesës së informacioneve që ...

OSHP e përkrahur nga USAID-i tani e tutje do t`i transmetojë direkt seancat

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka lansuar projektin për transmetimin direkt të seancave dëgjimore, projekt ky i përkrahur nga USAID-i në Kosovë.

‘Demokracia Plus’ tregon cilat ministri e komuna duhet të përmirësohen në prokurim

Organizata ‘Demokracia Plus’ ka organizuar tryezë diskutimi në lidhje me mbikëqyrjen e prokurimit publik në të cilën u shpalosen edhe dy raporte që kanë të bëjnë me ...

Blerim Dina: OShP ka trajtuar mbi 550 ankesa në vitin 2017-të

Është miratuar raporti vjetor i Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik për vitin 2017.

Deklarohen të Pafajshëm të Akuzuarit për Detyrim ndaj Drejtorit të OShP-së

Dy të akuzuarit lidhur me veprën e pretenduar penale të detyrimit ndaj drejtorit të OShP-së, Blerim Dina, janë deklaruar të pafajshëm sot në seancën ku u lexua ...