Postet nga: Bizneset

Mitrovica e vendosur që bizneset të mos punojnë të dielave

Muaj më parë kryetari i komunës së Mitrovicës kishte marr vendim që bizneset afariste të mos punonin të dielave.

Komuna e Gjilanit u kërkon bizneseve t'i vendosin flamujt e Kosovës për Ditët e Çlirimit

Drejtoria për Zhvillim Ekonomik në Komunën e Gjilanit ka kërkuar nga të gjitha bizneset private që t’i vendosin flamujt e Kosovës në kompanitë e tyre ...

Hapet konferenca ekonomike e diasporës shqiptare nga Evropa

Rrjetet e Bizneseve të Diasporës Shqiptare nga Evropa organziojnë hapjen e konferencës ekonomike të diasporës shqiptare nga Evropa - B2B.

Rrahim Hashimi ka pronësi në 10 biznese

Personi që u shfaq në disa pamje duke numëruar para që dyshohet se u morën me fajde, Rrahim Hashimi del të jetë person që posedon pronësi në ...

Nesër në Prizren, debat publik për orarin e punës së bizneseve

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik, me në krye drejtoreshën Sevil Kazaz, nesër organizojnë debatin publik për ‘’ Regulloren për orarin e punës së subjekteve afariste, ...

Bizneset në Suharekë obligohen të pastrojnë hapësirat para objekteve

 

ZRrE reagon ndaj deklarimeve të Odës Ekonomike të Kosovës për liberalizimin e tregut

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) ka reaguar ndaj deklarimeve të Odës Ekonomike të Kosovës në lidhje me ankesat e konsumatorëve, liberalizimin e tregut dhe kushtet ...

Marrëveshje bashkëpunimi mes Odës Ekonomike dhe KALLXO.com për raportimin e korrupsionit

Drejtori i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi dhe drejtori i Internews Kosova, Faik Ispahiu, kanë nëshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për fuqizimin e raportimit ...