Postet nga: Bizneset

Bizneset deklarojnë gjendje jo të kënaqshme në tremujorin e fundit të vitit 2020

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi sot përmes një konference ka shpalosur raportin nga të gjeturat e anketimit të bizneseve, për tremujorin e katë...

Administrata Tatimore njofton bizneset borxhlinj se nga 1 maji mund t`iu bllokohen llogaritë

Administrata Tatimore e Kosovës njofton të gjithë tatimpaguesit që kanë obligime tatimore të pashlyera se mos-bllokimi i llogarive bankare të tyre do të jetë i mundur vetëm deri ...

Prodhuesit të pakënaqur me masat e reja kufizuese

Bizneset, përfshirë edhe kompanitë prodhuese janë të pakënaqura me vendimin qeveritar për masat e reja kufizuese kundër Covid-19.

Për tre muaj u regjistruan mbi 2 mijë e 300 biznese

Në tremujorin korrik-shtator u regjistruan mbi 2 mijë e 300 biznese.

Oda Ekonomike Amerikane: Luftimi i ekonomisë jo formale të jetë prioritetet i Qeverisë së re

Mjedisi i parashikueshëm legjislativ dhe rregullativ, funksionalizimi i ekonomisë së tregut, trajtimi i barabartë i të gjitha bizneseve si dhe luftimi i ekonomisë jo formale duhet të jenë prioritetet ...

Bizneset kërkojnë investime në arsimimin e fuqisë punëtore

Pavarësisht angazhimit të sektorit privat në aftësimin e të rinjve në industri të ndryshme, Qeveria duhet të luajë rol më të madh në përgatitjen e të rinjve ...

Rukiqi: Dorëheqja e Haradinajt do të ketë ndikim negativ te bizneset

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka thënë dorëheqja e kryeministrit Haradanaj do të ketë ndikim negativ tek bizneset.

Lidhjet e drejtoreve te ATK-së, me bizneset 2

Drejtorët rajonal të Administratës Tatimore të Kosovës kanë deklaruar pasurinë e tyre në Agjencinë Kundër Korrupsion.