Postet nga: Bixhoz i paligjshem

Arrestohet i dyshuari që organizonte lojëra fati në bodrumin e shtëpisë

Policia e Kosovës ka njoftuar për arrestimin e një personi të dyshuar për organizim të bixhozit të paligjshëm në Prishtinë.

Dy të arrestuar në Drenas për bixhoz të paligjshëm

Policia e Kosovës ka njoftuar për arrestimin e dy personave të dyshuar për organizim të lojërave të fatit në mënyrë të paligjshme.

Aksion i policisë në rajonin e Ferizajt për bixhoz të paligjshëm

Policia e Kosovës ka bërë gjatë ditës së djeshme arrestimin e nëntë personave të dyshuar për organizim të bixhozit të paligjshëm në rajonin e ...

Arrestohet i dyshuari në Fushë Kosovë për organizmi të lojërave të fatit

Policia e Kosovës ka kryer gjatë ditës së djeshme një bastisje Brenda një lokali i cili dyshohet për organizim të bixhozit të paligjshëm.

Bastiset lokali në Prishtinë për bixhoz të paligjshëm, arrestohet një person

Policia e Kosovës ka kryer dje një batisje në një lokal në Prishtinë, nën dyshimin për organizim të paligjshëm, dhe ka arrestuar një person të dyshuar.

Ferizaj, 13 veta në pranga për organizim të lojërave të fatit

13 persona janë arrestuar nga policisë për organizim të bixhozit të paligjshëm në Ferizaj.

Arrestime për lojëra të fatit në Suharekë

Tre persona janë arrestuar nën dyshimin se të njëjtit ishin të përfshirë në organizimin e skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm.

Aksioni i policisë në Vushtrri, gjashtë të arrestuar për bixhoz të paligjshëm

Një aksioni i policisë i zhvilluar mbrëmë në Vushtrri ka përfunduar me gjashtë persona të arrestuar për bixhoz të paligjshëm.