Postet nga: Arian Kastrati

Gjoba 30 mijë euro lokalit të lojërave të fatit, zyrtari i ATK-së: Nuk përgjigjem a kemi vepruar drejt

Në gjykatën e Prishtinës sot u dëgjua B.P. në cilësinë e dëshmitarit në gjykimin ndaj Skënder Fetajt, Arian Kastratit, Driton Haxhijës, Ramadan ...

Qiradhënësi i lokaleve ku luhej bixhozi i paligjshëm: 'Nuk i kam rujtë çka kanë bo'

Në gjykimin ku akuzohen Skënder Fetaj, Arian Kastrati, Driton Haxhija, Ramadan Latifi, Burim Ismaili, Fisnik Ibishi dhe Ramadan Ibishi, për organizim të lojërave të fatit po vazhdojnë ...

Inspektori i ATK-së akuzohet se përmes djalit i njoftonte pronarët e aparateve se ku do kryheshin inspektime

Skënder Fetaj, Arian Kastrati, Driton Haxhija, Ramadan Latifi, Burim Ismaili, Fisnik Ibishi dhe Ramadan Ibishi, të akuzuar për organizim të lojërave të fatit, janë ballafaqur sot më ...

Gjykimi i ish-inspektorëve të ATK-së dhe menaxherëve të lokaleve të lojërave të fatit, gjyqtari bëhen nervoz nga vonesa e të akuzuarit

Vonesa e njërit prej të akuzuarve për të ardhur në orën e paraparë për fillimin e seancës e ka nervozuar gjyqtarin kryesor, Valon Kurtaj, sa ...

Zbulimi i fshehtësisë zyrtare, dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve

Seanca e paraparë që të mbahej sot ndaj të akuzuarve: Selatin Hoxha, Ramadan Ibishi, Fisnik Ibishi, Skënder Fetaj, Ramadan Latifi, Driton Haxhija, Arian Kastrati dhe Burim Ismajli, është shtyer ...

Dosja e Prokurorisë: Si e ndihmonin inspektorët e ATK- së bixhozin e paligjshëm

Dy inspektorë tatimorë, Selatin Hoxha dhe Ramadan Ibishi, si dhe djali i këtij të fundit, Fisnik Ibishi, janë duke u gjykuar në Prishtinë nën akuzat se njoftonin menaxherë...

Dosja e Prokurorisë - Inspektorët e ATK-së i njoftonin bizneset ilegale të bixhozit si t`u iknin kontollave

Ish-inspektorët tatimor Selatin Hoxha, Ramadan Ibishi si dhe biri i tij Fisnik Ibishi janë ballafaquar para gjykatës së Prishtinës me akuzat e prokurorisë së kanë ndihmuar bizneset ...