Postet nga: bienalja

Hapet Pavijoni i Kosovës në Bienalen e Venedikut

Pavijoni i Kosovës në Bienalen Ndërkombëtare të Artit në Venedik të Italisë është hapur pasditen e sotme, më 18.04.2024.

Të hënën nis edicioni i 2-të i Bienales së grafikës në Mitrovicën e Veriut

Edicioni i II-të i Bienales Ndërkombëtare të Grafikës, "Mitrovica Print 2023", hapet të hënën më 4 dhjetor 2023, Galerinë e Arteve “Kadri Kadriu” në Mitrovicën e Veriut.

Doruntina Kastrati do të përfaqësojë Kosovën në Bienalen e Venedikut në 2024

Artistja Doruntina Kastrati do të përfaqësojë Kosovën në Bienalen e Venedikut 2024.

Caktohet projekti që do të përfaqësojë Kosovën në Bienalen e Arkitekturës në Venedik

Kosova do të prezantohet këtë vit në Bienalen e Arkitekturës në Venedik të Italisë me projektin "RKS2 Transcendent Locality" të kuratorëve Poliksen Qorri - Dragaj dhe Hamdi ...

IBA dhe ‘Manifesta 14’ po mbajnë konferencë në Prishtinë

Me rastin e Konferencës dhe Asamblesë së Përgjithshme të nëntë të Shoqatës Ndërkombëtare të Bienaleve (International Biennial Association -IBA), organizuar nga “Manifesta 14” ka nisur ...

Mbi 30 mijë vizita të realizuara në hapësirat e bienales ‘Manifesta'  

Një interesim i madh është treguar nga qytetarët vendas dhe të huaj për të parë aktivitetet e prezantuara në kuadër të Bienales “Manifesta 14” që po mbahet në ...

Dizajneri Rrezeart Galica ftohet në Bienalen e Calanca-s në Zvicër

Dizajneri Rrezeart Galica është ftuar të marrë pjesë në Bienalen e Calanca-s në Zvicër, “Give Peace a Chance”.

Petrit Halilaj, pjesë e ‘Manifesta 14’ me projektin ‘Kur dielli të ikë do ta pikturojmë qiellin’

Krijuesi Petrit Halilaj do të jetë pjesë e Bienales, ‘Manifesta 14 Prishtina” me projektin “Kur dielli të ikë do ta pikturojmë qiellin”.