Postet nga: Beqir Halili

Dënohen ish- zyrtarët e “ Lesna-s “ në Mitrovicë

Burg efektiv  dhe burg me kusht janë dënimet që iu shqiptuan ish- zyrtarëve të institucionit financiar “Lesna”.

Broboniq: Burg për të akuzuarin që e plagosi në qafë kushëririn

Gjykata e Mitrovicës e ka dhënë verdiktin e saj për konfliktin në mes dy kushërinjve nga Broboniqi i Mitrovicës.

Ish-polici akuzohet se tentoi t'i merrte të dëmtuarit 15 pashteta

Gjykata e Mitrovicë ka lëshuar letër rreshtim ndaj ish-zyrtarit policor, Sllavisha Vukojeviq.

Dalin para gjyqit ish-drejtori dhe zyrtarja e Urbanizmit të Skenderajt

Ish-drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit të Komunës së Skenderajt, Hasan Shala, dhe zyrtarja e kësaj Drejtorie, Sanije Ahmeti, kanë dalë para Gjykatës në Mitrovicë për t’...

Burg e gjobë për të akuzuarin për 13 kilogramë heroinë

I akuzuari Remzi Çitaku është dënuar nga Gjykata e Mitrovicës me 2 vjet e 6 muaj burg si dhe 500 euro gjobë për narkotikë.

Caktohet ekspertizë në rastin e të akuzuarit për përvetësim të 159 kg metal të çmueshëm

Gjykata e Mitrovicës ka vendosur që në rastin e  Zhivorad Millutinoviqit, i cili akuzohet për përvetësim në detyrë, të bëhet ekspertizë në Fakultetin Teknik të ...

Operohet i akuzuari, dështon seanca në rastin e shënjestruar për liberalizimin e vizave

Mungon i akuzuari shtyhet gjykimi ndaj të pandehurve për transport të naftës nga Serbia