Postet nga: Ajmane Barani

Për herë të dytë shpallet e pafajshme ish-drejtoresha e Arsimit në Mitrovicë

Gjykata e Mitrovicës e ka shpallur për herë të dytë të pafajshme ish-drejtoreshën e Arsimit të Komunës së Mitrovicës, Ajmane Barani

Burgim më kusht për ish-drejtoreshën e Arsimit, ish-drejtori lirohet nga akuza

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar me një vit burgim me kusht ish-drejtoreshën e Arsimit në Komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani, e akuzuar për ...

Përfundon gjykimi ndaj dy ish drejtorëve të arsimit në Mitrovicë

Gjykimi ndaj Ajmane Barani dhe Pajazit Hajzerit ka përfunduar. Ajmane Barani nga Prokuroria e Mitrovicës akuzohet se në cilësinë e Drejtoreshës së Arsimit kishte kryer dy ...

Ish-drejtoresha e Mitrovicës rigjykohet për konkursin për arsimtare të Psikologjisë

Ish drejtoresha e Arsimit në komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani, është rikthyer në bankën e të akuzuarës në gjykatën e Mitrovicës.

Mitrovicë, ish-zyrtarët e komunës dëshmojnë në gjykimin e ish-drejtorëve të arsimit

Tre zyrtarë të Komunës së Mitrovicës janë ftuar në gjykatë për të dëshmuar në lidhje me rastin ku të akuzuar janë dy ish-drejtorë të Komunës ...

Rrëfimi para Gjykatës i kandidatit për mësues që nuk u punësua në Mitrovicë

Naim Bunjaku, palë e dëmtuar ka dhënë dëshminë e tij në Gjykatën e Mitrovicës, në procesin gjyqësor ndaj të akuzuares Ajmane Baranit, ish-drejtoreshë e ...

Shtyhet gjykimi i ish-drejtorëve të Arsimit për pozitën e arsimtarit të gjuhës frënge

Seanca gjyqësore ndaj dy ish-drejtorëve të arsimit në Komunën e Mitrovicës ka dështuar të mbahet për shkak të mungesës së njërit prej ...

Ish drejtorët e arsimit në Mitrovicë deklarohen të pafajshëm për punësime të paligjshme

Dy ish drejtorët të arsimit në komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani dhe Pajazit Hajzeri të cilët në Gjykatë po përballen me akuzat e prokurorisë pë...