I akuzuari për 665 fara të kanabisit deklarohet për fajësinë

 

Rrahim Gashi, i akuzuar nga Prokuroria e Mitrovicës për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve, është deklaruar rreth fajësisë.

Në seancën e mbajtur sot i akuzuari u deklarua se ndihet i pafajshëm lidhur me veprën penale.

Aktakuza në këtë rast përfaqësohet nga prokurorja Fetije Bajrami Shala.

Rrahim Gashi akuzohet në nëntor të vitit 2011 në Skenderaj, në banesën e tij ka blerë dhe ka shitur në mënyre te paautorizuar substanca narkotike të cilat janë shpallur si substanca të rrezikshme.

“I pandehuri ka blerë marihuanë dhe e ka mbajtur në banesën e tij me qëllim që të njëjtën ta shesë e të përfitojë materialisht”, thuhet në aktakuzën e Prokurorisë.

Kurse Njësiti i Hetimeve të Sektorit Antidrogë në banesën e të pandehurit kishte gjetur dhe konfiskuar fara të marihuanës me sasi prej 665 fara dhe 818.62 gr.

Gashi me këtë akuzohet se ka kryer veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve të rrezikshëm dhe e substancave psikotropike.

Gjykatësi Beqir Halili, njoftoi të pandehurin dhe avokatin e tij Agim Lushta, se në afat prej 30 ditëve mund të paraqesin kundërshtimet në lidhje me aktakuzën.

Seanca e shqyrtimit të dytë nuk do të mbahet, ndërsa lidhur me kundërshtimet nëse do të ketë, gjykatësi Halili do të vendos jashtë seancës gjyqësore.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!