Postet nga: Ben Apolloni

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ jepet sot premierë në Teatrin ‘Dodona’ 

Monodrama  “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë" me tekst të Ridvan Dibrës dhe regji të Ben Apollonit jepet sot, më 4 shkurt 2019, premierë në Teatrin e Qytetit të Prishtinës “...

‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ javën tjetër në ‘Dodonë’

Në Teatrin "Dodona" në Prishtinë do të shfaqet në fillim të javës së ardhshme monodrama ‘Dashuritë e virgjëreshës Madalenë’ të autorit Ridvan Dibra.

Filmi kosovar në 2018-ën, arritja deri te dyert e ‘OSCARS’

Pavarësisht se edhe gjatë 2018-ës Kosova nuk arriti të ketë një film që do të garonte për çmimet OSCARS,  filmi kosovar përjetoi një vit të suksesshë...

Filmi i shkurtër ‘Bebja’, premiera në janar 2019

Kanë përfunduar xhirimet e filmit të shkurtër “Bebja” me skenar dhe regji të Ben Apollonit, i mbështetur financiarisht nga Agjencia e Filmit të Maqedonisë.

Humbet interesimi për inskenimin e shfaqjeve teatrore për mosha e reja

Inskenimi i shfaqjeve teatrore për fëmijë dhe të rritur në teatrot kosovare mbete një shqetësim mjaft i madhë për skenën kulturore në vend.

Shfaqjet teatrale në Kosovës i ‘shpëtojnë’ vlerësimit të kritikës

Mungesa e kritikës për teatrin po e lë zbuluar dhe pa një vlerësim të drejtë dhe profesional skenën teatrore artistike në vend.

Festivali i Teatrove në Ferizaj, hyn në ditën e dytë

Shfaqja “Kur hana del”, e Teatrit të Qytetit “Adriana Abdullahu” në Ferizaj, me tekst të Ag Apolloni dhe regji të  Ben Apollonit, do të shfaqet sot në mbrëmje, duke ...