Postet nga: Bedri Rexhepi

Rasti i zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi, gjenden mbetje mortore në rajonin e Novobërdës

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka njoftuar se janë gjetur mbetje mortore (të dekompozuara), lidhur me rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi.

Gjykata vendos për dy të dyshuarit për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve ndaj N.V dhe Xh.V, të dyshuar në rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi.

Dosja e prokurorisë: Të dyshuarit i kanë ofruar veturën të dyshuarit kryesor për rrëmbimin e biznesmenit Bedri Rexhepi

Dje janë arrestuar dy të dyshuarit, N.V dhe Xh.V, për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi më shumë se një vit më parë.

Sot mbahet seanca ndaj dy të dyshuarve për zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Sot do të mbahet seanca ndaj dy të dyshuarve për zhdukjen për më shumë se një vit të biznesmenit Bedri Rexhepi, ku do të vendoset në lidhje me ...

Arrestohen edhe dy persona në lidhje me zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Më shumë se një vit nga zhdukja e biznesmenit Bedri Rexhepi, janë arrestuar edhe dy persona në lidhje me rastin e zhdukjen e tij.

Arrestohet një grua për rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi

Në grua është arrestuar të premten në lidhje me zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi.

Paraburgim të dyshuarit që u prezantua si agjent i CIA-së familjes së të zhdukurit Bedri Rexhepit

Gjykata në Prishtinë i ka caktuar paraburgim të dyshuarit që ju paraqit si agjent i CIA-së, familjes së biznesmenit të zhdukur Bedri Rexhepi, duke paraqitur fakte të rreme që mund ...

Zhdukja e biznesmenit nga Prishtina, familja dyshon te klienti i tij

Pasditen e 8 prillit të muajit të kaluar, biznesmeni Bedri Rexhepi ka dalë nga banesa e tij e cila gjendet në “Rrugën B” dhe që nga ajo ditë e deri ...