Postet nga: Bedri Rexhepi

Rasti i vrasjes së Bedri Rexhepit, me kërkesë të prokurorisë shtyhet seanca për muajin tetor

Seanca e paraparë që të mbahet të premten në Gjykatën e Prishtinës ndaj vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri ...

Axhallarët e biznesmenit të vrarë Bedri Rexhepi dëshmojnë në gjykimin e vëllezërve të akuzuar Vllasaliu

Dy familjarë të biznesmenit të vrarë Bedri Rexhepi kanë dëshmuar në gjykimin e Jeton dhe Nexhat Vllasaliut.

Tensione në gjykimin e vëllezërve Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Seanca e gjykimit të vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi, është përshkuar me tensione.

Me gati dy orë vonesë fillon gjykimi lidhur me rastin e vrasjes së biznesmenit nga Prishtina Bedri Rexhpi

Në gjykatën e Prishtinës me gati dy orë vonesë ka filluar gjykimi ndaj Jeton dhe Nexhat Vllasaliut, dy të akuzuarve për vrasjen e biznesmenit nga Prishtina Bedri ...

Nuk e pranojnë fajësinë dy vëllezërit e akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Dy vëllezërit e akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi nuk e kanë pranuar fajësinë sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, shtyhet seanca

Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit nga Prashitna Bedri Rexhepi, janë sjellë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Flet ish avokati i njërit prej të pandehurve në rastin e Bedri Rexhepit

Berat Tmava, ish avokat i njërit prej dy të pandehurve në rastin vrasjes së biznesmenit Bedri Rexhepi ka thënë se ish klienti i tij, J.V. ka pranuar ...

Prokuroria për rastin e biznesmenit Bedri Rexhepi: Dyshohet se u vra për përfitim të 30 mijë eurove

Përfitimi material prej 30 mijë euro, dyshohet të ketë qenë arsyeja e vrasjes së biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi, kanë thënë sot nga Prokuroria e Shtetit.