Postet nga: Bedri Krasniqi

Avokatja: Bedri Krasniqi Ka qenë bashkëpunues dhe miqësor

Bedri Krasniqi është shpallur sot i pafajshëm nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

Vëllai i Bedri Krasniqit: Do të kërkojmë drejtësi deri në fund

Gjykata Themelore e Prishtinës e ka shpallur të pafajshëm Bedri Krasniqin në lidhje me aktakuzën për vrasjen e dy zyrtarëve policorë në vitin 2004.

Gjykata dënon Alban Dezdarin, liron nga aktakuza Bedri Krasniqin

Gjykata Themelore e Prishtinës ka dënuar Alban Dezdarin me 8 vjet burg për veprën penale ndihmë në kryerjen e vrasjes.

Gjykata e liron Bedri Krasniqin nga aktakuza për vrasjen e dy policëve në mars të 2004

Bedri Krasniqi u shpall i pafajshëm dhe u lirua në mungesë të provave.

Gjykata sot pritet të vendos për Bedri Krasniqin e Alban Dezdarin

Sot merr epilog gjykimi për vrasjen e dy zyrtareve policore, njeri polic i Kosovës dhe tjetri polic i UNMIK -ut, rast për të cilin po akuzohen Bedri ...

Gjykimi ndaj Bedri Krasniqit: Çka deklaruan palët në seancën e fundit para shpalljes së aktgjykimit?

Në gjykatën e Prishtinës, sot u mbajt seanca e fundit para shpalljes së aktgjykimit ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit të akuzuar për vrasje të rëndë ...

Gjykimi për vrasjen e dy zyrtarëve policorë – I akuzuari Alban Drezdari i bën pyetje të akuzuarit Bedri Krasniqit

Vazhdoi me dyer të mbyllura seanca e gjykimit të Bedri Krasniqit e Alban Dezdarit të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut.

I akuzuari për vrasjen e policëve në vitin 2004: Në Pejë ka qenë situatë e nxehtë pas luftës, 30 shokë m’i kanë vra, edhe unë kam qenë në listë

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish në bankën e të ...