Postet nga: Bedri Krasniqi

Dëshmia e të dënuarit me 30 vite burgim vazhdon e mbyllur për publikun

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish sot në bankën e ...

Gjykimi për vrasjen e policit të Kosovës dhe policit të UNMIK-ut, refuzojnë të deklarohen të akuzuarit Bedri Krasniqi e Alban Dezdari

Bedri Krasniqi dhe Alban Dezdari, të cilët akuzohen për vrasjen e një polici të Kosovës dhe të një polici të misionit të OKB-së në Kosovë  (UNMIK), në ...

Refuzohet dëgjimi i dëshmitarit në rastin e vrasjes së policëve

Në departamentin special në Gjykatën e Prishtinës u vazhdua gjykimi i të akuzuarve Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, për vrasjen e një polici të Kosovës dhe ...

Shtyhet seanca ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit

Në mungesë të dëshmitarëve të cilët ishin të paraparë të dëgjoheshin sot, është shtyrë seanca ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dezdarit, të akuzuar për vrasjen ...

Nën masa të rrepta të sigurisë sillen në Gjykatë Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një të UNMIK-ut, dhe për plagosjen e dy personave të tjerë, në ...

Dështon për të katërtën herë seanca ndaj veteranëve të luftës, të akuzuar për dëmtimin e ndërtesës së Qeverisë

Ka dështuar sërish seanca ndaj veteranëve të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës: Nusret Azemi, Driton Sadiku, Xhevdet Qeriqi, Arsim Hopp, Skënder Llugiqi, Bahti Danushi, Muhamed Kuka, ...

Dëshmon në gjykatë burri që kishte qenë tri herë i akuzuar në rastin e vrasjes së policëve

Gjykata e Prishtinës ka dëgjuar sot dëshmitë e Arben Nezirajt, Bajram Kiqmarit dhe Jeton Sylejmanit lidhur me rastin e vrasjes së një polici të Kosovës dhe ...

Rrëfehet në gjykatë dëshmitari në rastin e vrasjes së zyrtarëve të UNMIK-ut

Jeton Sylejmani ka qenë dëshmitari i radhës në gjykatë në lidhje me rastin e vrasjes e një polici kosovar, Arsim Rrustollin dhe një polici të misionit të UNMIK-ut, ...