Postet nga: Alban Dizdari

Gjykimi ndaj Bedri Krasniqit: Çka deklaruan palët në seancën e fundit para shpalljes së aktgjykimit?

Në gjykatën e Prishtinës, sot u mbajt seanca e fundit para shpalljes së aktgjykimit ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit të akuzuar për vrasje të rëndë ...

I akuzuari për vrasjen e policëve në vitin 2004: Në Pejë ka qenë situatë e nxehtë pas luftës, 30 shokë m’i kanë vra, edhe unë kam qenë në listë

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish në bankën e të ...

Dëshmia e të dënuarit me 30 vite burgim vazhdon e mbyllur për publikun

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish sot në bankën e ...

Dëshmia e të dënuarit me 30 vite burgim, mbyllet për publikun seanca ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit

Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish sot në bankën e ...

Refuzohet dëgjimi i dëshmitarit në rastin e vrasjes së policëve

Në departamentin special në Gjykatën e Prishtinës u vazhdua gjykimi i të akuzuarve Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, për vrasjen e një polici të Kosovës dhe ...

Shtyhet seanca ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit

Në mungesë të dëshmitarëve të cilët ishin të paraparë të dëgjoheshin sot, është shtyrë seanca ndaj Bedri Krasniqit dhe Alban Dezdarit, të akuzuar për vrasjen ...

Nën masa të rrepta të sigurisë sillen në Gjykatë Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një të UNMIK-ut, dhe për plagosjen e dy personave të tjerë, në ...

I afërmi i Qerim Kelmendit u intervistua në prokurori pak orë para vrasjes së tij

Disa orë para se Qerim Kelmendi të gjendej i karbonizuar në makinën e tij në fshatin Zahaq të Pejës, Prokuroria e Pejës kishte intervistuar një të afë...