Postet nga: banorët

Qytetarët e qendrës së Prishtinës protestojnë për pagesën dhe gjobat për parking

Banorë të rrugës “Rexhep Luci” në kryeqytet kanë protestuar për shkak të gjendjes me hapësirat për parkim në këtë rrugë dhe pakënaqësinë me ...

Rajoni i Ballkanit po mbetet gjithnjë e me më pak banorë

Demografia e Evropës juglindore po i vë në rrezik shpresat për mirëqenie.

Banja e Istogut me probleme të ujit - ‘Hidrodrini’ deri me sot pa zgjidhje

Banorët e Banjës së Istogut përmes një peticioni i janë drejtuar ‘Hidrodrinit’ në Pejë për problemet me mungesën e ujit në atë zonë.

Banorët kundër ndërtimit shumëkatësh në lagjen 'Jarinë' në Pejë

Disa banorë të lagjes “Jarina” në Pejë, po pretendojnë qe ndërtesa qe do ndërtohet karshi tyre, ka fituar lejen e ndërtimit nga Komuna e Pejës në ...

Banorët e Rrencit nuk e duan edukatoren e përzgjedhur nga Drejtoria e Arsimit në Dragash

Nxënësit e klasës parashkollore në fshatin Rrenc të komunës së Dragashit kanë bojkotuar procesin mësimor për një muaj.

Banorët e ‘Kodrës se Trimave’ në hall nga qarkullimi i kamionëve - FOTO

Banorët e lagjes “Kodra e Trimave” të Prishtinës po ankohen se në një rrugë të kësaj lagjeje, shenja e trafikut ku parandalon qarkullimin e mjeteve me peshë ...

Vendimi për Lirimin e Banesave Datonte nga Viti 2008

Verdikti i gjykatës për lirimin e pronave të uzurpuara, në këtë rast të banesave në kompleksin banesor në lagjen “Dardania” të kryeqytetit, daton që nga 17.11.2008, njofton Gjykata ...

Banorët Kthehen në Banesat nga të Cilat u Dëbuan

Disa prej familjeve që të hënën u nxorën me forcë nga banesat në të cilat jetonin që prej 17 vjetësh në lagjen “Dardania” të kryeqytetit janë kthyer ...