Postet nga: Bajram Rizani

Mbrojtja kërkon nga Apeli lirimin nga akuza për Shukri Bujën

Në Gjykatën e Apelit janë shqyrtuar ankesa e Prokurorisë dhe mbrojtësve të të akuzuarve në gjykimin ndaj Shukri Bujës, i cili po akuzohet për marrje ryshfeti ...

Gjykata ul dënimin e Shukri Bujës për keqpërdorim detyre

Shukri Buja, ish-Kryetar i Lipjanit dhe këshilltar i Presidentit është dënuar me 2 vjet dënim me burgim për veprën keqpërdorim detyre. Përveç kësaj, ...

Përfundon rigjykimi ndaj Shukri Bujës dhe të tjerëve në rastin 'Feronikeli'

Ka përfunduar rigjykimi ndaj ish-kryetarit të Komunës së Lipjanit, Shukri Buja, i cili po akuzohet për marrje ryshfeti dhe ushtrim ndikimi, si dhe tetë të akuzuarve tjerë.

Drejtë fundit gjykimi ndaj Shukri Bujës dhe të tjerëve

Rastin i njohur si “Feronikeli”, ku i akuzuar është ish kryetari i Lipjanit Shukri Buja, për marrje ryshfeti dhe ushtrim ndikimi, si dhe 8 persona të tjerë është duke shkuar ...

Gjykata e merr rezultatin e testit të Shukri Bujës për COVID-19 para tij

Ish-kryetari i komunës së Lipjanit, Shukri Buja, dhe tetë të akuzuar të tjerë në rastin e njohur si “Feronikeli’, janë deklaruar të pafajshëm në akuzat e prokurorisë gjatë ...

Shukri Buja sërish nuk paraqitet në gjykatë, po pret rezultatet e testit për COVID -19

Shukri Buja i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti dhe ushtrim ndikimi, as sot nuk është paraqitur në Gjykatë.