Postet nga: agron bajrami

Tensione në Gjykimin e ish kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa

Tensionet mes mbrojtjes dhe Prokurorisë e kanë përshkruar edhe seancën e sotme, ku po akuzohen për krim të organizuar 37 persona, përfshirë ish kryetarin e Komunës ...

Gjykimi i Qemajl Mustafës, tensione mes mbrojtjes e prokurorisë

Gjykata e Pejës i mblodhi sot 37 të akuzuar për krim të organizuar, përfshirë ish-kryetarin e Komunës së Gjilanit, Qemajl Mustafa.

Gjykimi i Qemajl Mustafës: Mungon një i akuzuar shtyhet seanca

Në mungesë të dëmtuarit dhe të akuzuarit Avdyl Pireva, Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor ndaj ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 37 ...

Bajrami: Lajmet e rreme duhet të dallohen nga pasaktësitë gazetareske

Kryeredaktori i gazetës ‘Koha Ditore’ në diskutimin lidhur me lajmet e rreme tha se duhet të bëhen dallime në mes të këtyre të fundit dhe rastet e ...

Fotogaleri: Shukri Buja i relaksuar pas dënimit

Ish kryetari i komunës së Lipjanit, Shukri Buja, është shpallur fajtor të hënën nga Gjykata Themelore në Prishtinë në akuzat për keqpërdorim të detyrës ...

Kosova në Zgjedhje me ‘Media Mercenare’ të Politikës

Në këto rekomandime kërkohet që mediat të raportojnë në mënyrë të pavarur dhe profesionale si dhe të krijojnë hapësirë të njëjtë për të gjitha ...

Nis Gjykimi i 9 të Akuzuarve për Grabitje në TC ‘Kosova B’

Pas leximit të aktakuzës, nëntë të akuzuarit nuk e pranuan fajësinë për veprat penale për të cilat akuzohen.

Arrest Shtëpiak të Dyshuarve për Grabitje në TC ‘Kosova B’

Arrest Shtëpiak të Dyshuarve për Grabitje në TC ‘Kosova B’

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj tetë të dyshuarve për veprën penale të grabitjes në termocentralin “Kosova B”.