Postet nga: avni zogiani

Kurti ua ndërron ministritë dy zëvendësministrave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka ngarkuar me përgjegjësi dhe detyra të reja dy zëvendësministra të Qeverisë së tij.

Punimet pa leje ujore në urën për këmbësorë tek Liqeni Akumulues, rasti denoncohet në Prokurori

Ka disa javë që punimet në urën që lidh të dy anët e liqenit akumulues në pjesën ky fillon ky liqe në qytetin e Mitrovicës Jugore ...

Pse u kërkua anulimi i projektit për ndërtimin e urës në afërsi të Liqenit Akumulues në Mitrovicë?

Zëvendësministri i Mjedisit, Avni Zogiani është deklaruar në lidhje me ndërtimin e urës për këmbësorë në afërsi të Liqenit Akumulues, i cili ...

Protesta kundër ndërtimit të hidrocentralit në Kaçanik, iniciohet procedurë ndaj 9 personave

Në mëngjesin e sotëm rreth 20 persona kanë protestuar kundër ndërtimit të hidrocentralit në Soponicë të Kaçanikut. Protesta u moniturua edhe nga Policia e Kosovës, ...

Banorët protestojnë për ndërtimin e hidrocentralit në Soponicë të Kaçanikut, Ministria ndërpret punimet

Banorët e fshatit Soponicë të Kaçanikut kanë protestuar kundër ndërtimit të një hidrocentrali. Rreth 20 qytetarë bllokuan punën e ekskavatorit të kompanisë që kishte filluar punë...

Qeveria ndan 3.2 milionë euro për renovim të stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për ndarjen e mjeteve buxhetore në vlerë prej 3.2 milionë euro për projektin e renovimit të stadiumit “Adem ...

Avni Zogiani emërohet zëvendësministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot ka emëruar Avni Zogianin zëvendësministër të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Zogiani: Marrëveshjet infrastrukturore e forcojnë Serbinë

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Avni Zogiani, ka deklaruar se pikat për autostradën, hekurudhën dhe linjën ajrore që lidhin Kosovën me Serbinë, në ...