Postet nga: autobusët

Komuna e Prishtinës ndalon hyrjen në qytet të autobusëve të linjave ndërurbane

Komuna e Prishtinës nuk do të lejojë hyrjen në brendi të qytetit të autobusëve të udhëtarëve të linjave ndërurbane.

Prishtina planifikon transport falas e shpeshtim të autobusëve gjatë ditëve kur ajri është shumë i ndotur

Komuna e Prishtinës parasheh të marr disa masa me qëllim të zvogëlimit të ndotjes së ajrit në ditët kur parashihet që niveli i ndotjes do jetë ...

Tërhiqet Durmishi, hiqet vendimi për përgjysmim të çmimeve të biletave për autobusë

Rritja e çmimit të biletave të autobusit ka bërë që sot zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi dhe Shoqata e ...

Autobusët e linjave Mitrovicë – Vushtrri – Prishtinë në hall nga kombi-busët ilegal

 

Pezullohet greva e Shoqatës së Transportit

Shoqata e Transportit rrugor të udhëtarëve ka pezulluar përkohësisht grevën në shenjë solidarizimi me qytetarët nga moti ftohtë që po mbizotëron në vend.

Autobusët e linjave ndërurbane protestojnë për herë të dytë para qeverisë

Autobusët e linjave ndërurbane për herë të dytë janë mbledhur para qeverisë në shenjë proteste.

Të gjitha linjat e autobusëve ndalojnë punën, kërkojnë përkrahje nga Qeveria

Duke filluar nga sot nuk do të ketë transport publik në trafikun urban-periferik dhe ndër urban në gjithë vendin për shkak të mos përmbushjes së marrëveshjes ...

Hoti premton heqjen e doganës për autobusët e rinj

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për kryeministër, Avdullah Hoti, premtoi të mërkurën se qeveria që ai do ta drejtojë pas 14 shkurtit nëse ...