Postet nga: Artan Qerkini

Prizren - Kundërshtohet aktakuza në gjykimin e Kujtim Gashit

Në gjykimi e ish-ministrit të Kulturës, Kujtim Gashit, u kundërshtua aktakuza e Prokurorisë.

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për keqpërdorim të licencave të punës të aplikuesve

Të akuzuar për tri vepra penale: mashtrim në bashkëkryerje, legalizim i përmbajtjes së rreme dhe  keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, Armend Agani dhe Liljana ...

Detaje nga seanca ndaj zyrtarëve të akuzuar të Komunës së Prishtinës

 

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të BpB-së, kërkohet ekspertiza e tretë

Nazmi Mustafa, Skender Blakçorri dhe Islam Zeka, Nail Reshiti, Ismet Brajshori, Pashk Bala dhe Sherafedin Zhitia, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarëve në ...

Gjykimi në rastin e 'Veteranëve' vazhdon me rrëfimet e dëshmitarëve të prokurorisë

 

Gjykata nuk lejon publikimin e deklaratave të dëshmitarëve në rastin ‘Veteranët’

Në gjykimin e 12 të akuzuarve për rastin “Veteranët”, Gjykata e Prishtinës ka ndaluar çdo publikim të deklaratave të dëshmitarëve para përfundimit të procesit gjyqë...

Apeli ashpërson dënimin ndaj të akuzuarit për vrasjen e Ermal Kamberajt

Gjykata e Apelit ka ashpërsuar dënimin ndaj të akuzuarit për vrasjen e Ermal Kamberajt që ka ndodhur në Mitrovicë në maj të vitit 2017.

Dëshmitari: Kontrata mes PTK-së dhe Z-Mobile që nga nënshkrimi ka pasur probleme

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefëve të kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, të cilët akuzohen për ...